Faciliteiten

Faciliteiten

The Dunes biedt u een aantal faciliteiten die uw verblijf bij ons kunnen veraangenamen.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door onze receptioniste die u graag van dienst zal zijn bij het maken van reserveringen en u kan helpen met lesagenda’s van de professionals. Ook kunt u hier terecht voor uw greenfees, clubhuur, ballenkaarten of -muntjes en uiteraard allerhande vragen over golf.

Daarnaast beschikt het clubhuis over een fitnessruimte, kleedkamers en het restaurant The Links met beschikking over de Brasserie en de Serre.

Vergadering

THe Dunes beschikt over een prachtige multifunctionele ruimte: De Serre. Naast gebruik voor feesten en partijen is deze ruimte ook geschikt voor vergaderingen of bijeenkomsten..

De Serre is een lichte ruimte met uitzicht op de driving range. Wij beschikken over moderne audiovisuele apparatuur en de ruimte is geschikt voor gezelschappen tot 40 personen. Verschillende opstellingen zijn in overleg mogelijk. De zaal wordt o.a. gebruikt voor vergaderingen, presentaties, cursussen, NGF theorie examens, team-overleg en trainingen.
De zaal zal u ongetwijfeld inspireren tot een rendementsvolle bijeenkomst.
Onderbrekingen, sportief of recreatief zijn eenvoudig in te plannen. Daarmee biedt u uw gasten niet alleen ontspanning, maar maakt u uw evenement even onvergetelijk !

Open Golf Zandvoort beschikt over een ruime, gratis parkeervoorziening.

Gastvrijheid, openheid en een goed gevoel voor service staan bij The Dunes hoog in het vaandel!
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte stuurt u een email naar :administratie@opengolfzandvoort.nl

The Dunes heeft een bescheiden assortiment aan diverse basis golfartikelen.

Daarnaast kunt op afspraak met een professional een clubfittingssessie afspreken. U wordt op een correcte en eerlijke manier geholpen en de golfprofessionals nemen de tijd voor het samenstellen van de juiste golfset voor u. Dit gaat meestal samen op de golfsimulator en de driving-range. U kunt diverse merken testen,waaronder Ping, Callaway, Wilson, Cobra, en nog veel meer!  Handschoenen zijn in diversen maten aanwezig.  Zomer en winter hebben wij diverse seizoensrelevante golfartikelen in onze shop. Heeft u iets bijzonders nodig en is dat niet op voorraad? Dan bestellen wij het meteen voor u.

Kom eens langs en laat u verrassen!