Stap 1 – Golfbaanpermissie

Nadat je je eerste kennismaking met golf hebt gehad, wil je uiteraard verder! De ‘golfbaanpermissie’ is daarvoor de volgende stap. Je leert in een aantal lessen hoe je veilig kunt golfen, door te werken aan je golftechniek. Daarnaast leer je alles over de omgangsregels en etiquette op een golfbaan. Dit doe je onder begeleiding van een golfprofessional die je mee in de baan neemt om praktijkervaring op te doen. De golfprofessional beslist wanneer je vaardig genoeg bent om golfbaanpermissie te krijgen en vraagt dan een baanpermissiepasje voor je aan. De golfbaanpermissie is alleen geldig op de golfbaan waar je op dat moment speelt en geeft je de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen naar de volgende stap: je handicap 54.

 

Met het bereiken van speelniveau handicap 54 heb je een goede, eerste basis gelegd. Eigenlijk begint hiermee pas het echte werk, namelijk beter leren golfen en waar mogelijk je handicap verlagen! Speciaal hiervoor is het 9-stappenplan ontwikkeld. Het online verlengstuk van het 9-stappenplan is De Golf Academie. Dit is een digitaal platform waar je je golfregelkennis kunt testen, filmpjes kunt bekijken van oefeningen en je kaarten en rondes kunt invoeren. Zodra je handicap 54 hebt, krijg je gratis toegang tot dit platform.

Meer informatie

Wil je meer weten over de introductie lessen die wij verzorgen op Open Golf Zandvoort? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons!