Lessen

Onze aanpak

Met het 9-stappenplan heeft de NGF, in samenwerking met de PGA Holland en de NVG, een methodiek ontwikkeld die je in de gelegenheid stelt om zelf te bepalen hoe je jezelf ontwikkelt. Wil je met name plezier hebben op de golfbaan, dan kan dit al als je in Stap 1 of 2 bent aangekomen. Als je meer ambitie hebt, kan je je doorontwikkelen middels een goede begeleiding van de golfprofessional. Het 9-stappenplan dient hierbij als leidraad. Dit voorziet in het ontwikkelen van de vaardigheid van elke golfer en maakt je thuis in de wereld van Golf! Dit is essentieel aangezien je op deze manier meer plezier uit de sport haalt. Zodra je als golfer meer plezier haalt uit het oefenen en spelen, dan zul je actiever en frequenter de golfbaan bezoeken met familie en vrienden. Niet alleen voor beginnende golfers is het 9-stappenplan een uitkomst, ook meer gevorderde golfers kunnen aan hun spel werken door gebruik te maken van de ontwikkelde materialen.

Onze stappen:

Golfbaanpermissie

Meer informatie

Wil je meer weten over de introductie lessen die wij verzorgen bij The Dunes? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons!

Indoor Golf Simulator

Regen, zware storm, bij Open Golf Zandvoort kunt u altijd blijven spelen.

De indoor golfsimulator staat in de golf shop, hierop kunt u, onder begeleiding van een professional, verschillende golfbanen spelen vanuit de hele wereld. Daarbij kunt u ook de driving-range instellen, dus u kunt op uw gemak lekker warm met een kopje koffie erbij, ballen slaan en rustig oefenen. Wat ook veel wordt gedaan is een golfles nemen op de golfsimulator, de golf pro laat u direct confronteren met het eventuele probleem waar u mee zit, bijvoorbeeld : de bal gaat altijd naar rechts of links, op dat moment geeft de computer aan op een groot beeld hoe u door de bal gaat en wat de bal gaat doen.  Het is het proberen waard, geef u zelf een kans en verbeter uw golf!